U bent hier: » startpunt website » gegevensverwerking

Nijkerkse

Nijkerkse

Klokkenspelvereniging

 /
Nijkerkse Klokkenspelvereniging.


Gegevensverwerking

 

Privacyverklaring


De Nijkerkse Klokkenspelvereniging legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats en overige gegevens van de leden die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het lidmaatschap of donateurschap of de verwerking van een eenmalige gift.

Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan de gemeente Nijkerk voor het verkrijgen van een jaarlijkse waarderingssubsidie voor onze vereniging. Het bestuur heeft besloten dat het aangaan van een verwerkingsovereenkomst voor de aanvraag van subsidie een te zwaar middel is. Het bestuur is ervan overtuigd dat de gemeente Nijkerk een gerenommeerde partij is die zorgvuldig omgaat met de aangeleverde bestanden.

Uw (e-mail)adres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze vereniging betreft zoals nieuwsbrieven over de meideunen, zomerconcerten en de algemene ledenvergadering, alsmede het versturen van de jaarlijkse contributienota´s.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. U kunt zich te allen tijde afmelden als lid.
Stuur daarvoor een mail aan contactformulier .
Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunt u doorgeven aan de ledenadministratie. Hiervoor stuurt u een mail of brief naar de ledenadministratie.


:.  Actueel   .:.  Disclaimer   .:.   Gevensverwerking   .:.   Nieuwsbrief   .: 
:.  Persberichten   .:.  E-mail   .:.   Sitemap  .:

Creative Commons License
Nijkerkse Klokkenspelvereniging 2008-2024

informatie op de website van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging is in licentie gegeven
volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie


Afb.: Toegankelijke en betaalbare website nodig? Kijk eens bij HeRiAn internetdiensten te Nijkerk.

Pagina geladen in 0.0007 seconde