U bent hier: » startpunt website » luisterplaats

Nijkerkse

Nijkerkse

Klokkenspelvereniging

 /
Nijkerkse Klokkenspelvereniging.

Luisterplaats


De beiaard is in de hele binnenstad goed te horen, maar voor liefhebbers die zich wat meer willen kunnen concentreren is er de NijKV-luisterplaats.
dres: Nieuwstraat 9, achter het Tabakhuis.


Het beluisteren van de concerten kan natuurlijk overal rond de toren, maar als u wat geconcentreerder (en gegarandeerd droog) wilt luisteren, kunt u terecht op de speciale luisterplaats van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging. Na afloop van de bespelingen gaan de meeste luisteraars naar de torenopgang om de beiaardier met applaus te belonen voor zijn/haar spel. Aansluitend kan daar onder het genot van een nootje en een drankje met de beiaardier worden nagepraat en vertelt hij meestal iets over de gespeelde werken.

De luisterplaats bevindt zich op het terrein van het zgn. Tabakhuis, een prachtig gerestaureerd historisch pand, Nieuwstraat 9. Het NijKV-bestuur heeft een partytent om luisteraars zo nodig beschutting te bieden. In een eveneens historische schuur worden de spullen (stoelen, tent e.d.) opgeborgen. Het bestuur heet luisteraars graag welkom op de luisterplaats! De toegang is gratis.

Vanaf ongeveer een kwartier voor aanvang van het concert is de luisterplaats geopend. Het is overigens geen probleem om pas na het begin van het concert de luisterplaats op te gaan, of die voor het einde van het concert te verlaten. De luisterplaats wordt ter beschikking gesteld door FIER Architecten, die een deel van hun perceel aan culturele activiteiten uit Nijkerk ter beschikking stellen. Het NijKV-bestuur is de architecten daarvoor heel erkentelijk!


:.  Actueel   .:.  Disclaimer   .:.   Gevensverwerking   .:.   Nieuwsbrief   .: 
:.  Persberichten   .:.  E-mail   .:.   Sitemap  .:

Creative Commons License
Nijkerkse Klokkenspelvereniging 2008-2020

informatie op de website van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging is in licentie gegeven
volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie


Afb.: Toegankelijke en betaalbare website nodig? Kijk eens bij HeRiAn internetdiensten te Nijkerk.

Pagina geladen in 0.0119 seconde